Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tyron Signature - CATTELAN ITALIA

Tyron Signature - CATTELAN ITALIA

Velký jídelní stůl s velkou designovou perspektivou. Tyron Signature korunuje řadu stolů Tyron a jeho charakteristikou je umělecky zhotovená deska v originálním designu.

Lehce oválný jídelní stůl se zaoblenými hranami je nadčasovým návrhem Paola Cattelana a vzor desky si lze vybrat ve dvou tematických provedeních. Varianta Thunder pracuje s energickými tóny béžové a oranžové barvy, varianta Goldeneye je malé umělecké dílo na desce stolu kombinující konstrastní tóny zlatě žluté, bílé a černé barvy. Každý jeden kus je zhotoven v neopakovatelném ručním uměleckém provedení z dílny Cattelan Italia, jednoho z nejlepších výrobců nábytku na světě. 

Designový stůl Tyron Signature je určen pro všechny, kteří si zakládají na své individualitě a nejdou s davem. Působivou desku stolu doplňuje ikonická ocelová konzole v plastickém provedení písmene X. U té je na výběr z šesti barevných odstínů, které z tohoto kusu moderního nábytku tvoří inspirativní dominantu kuchyně, jídelny, ale také zimní zahrady, pracovny, či obývacího pokoje. Najde své místo všude tam, kde si přejete vyjádřit svůj odvážný postoj k interiérovému designu. 

Zajíma Vás Tyron Signature - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: MDF s ručním uměleckým provedením
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky: 128 cm x 300 cm
Rozteč konzole - delší strana: 173 cm

Zajíma Vás Tyron Signature - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty