Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Casanova - CATTELAN ITALIA

Casanova - CATTELAN ITALIA

Relaxační křeslo do interiéru dle návrhu původně japonského návrháře Yasuhiro Shita, známeho pro svou oblibu v prémiových materiálech a sofistikovaném designu.

Relaxační lehátko do interiéru vám dopřeje čas pro přemýšlení, hledání inspirace, či sladké nicnedělání. Možná vás nikdy nenapadlo si takový kus nábytku pořídit, nicméně vězte, že o co je doba rychlejší, tím více si občas potřebujeme darovat chvíle, kdy odložíme všechny schůzky, deadliny i mobilní telefony a budeme si jen tak snít. 

Šezlong Casanova vás překvapí komfortem, který nabízí - ergonomický tvar kopíruje tělesné proporce a povrch z té nejkvalitnější kůže vám bude připomínat příjemné objetí. Rozkošným detailem, který oceníte na první vyzkoušení, je kožený polštářek, jehož velikost byla vypočítána přesně tak, abyste se cítili jako v ráji. Toto designové křeslo je nastavitelné a otočné - ocelová konstrukce jej nenápadně, avšak pevně kotví k podlaze.

Už jste uvažovali o tom, kam takové odpočinkové křeslo umístit? V obývacím pokoji obvykle relaxační funkci zastává pohovka, Casanova je naprosto perfektní například jako designové lehátko do zimní zahrady, nebo jako nábytek do podkroví, za který si zpětně poděkujete. Jeho kožený povrch je tím nejluxusnějším dotykem pro chvíle opravdové pohody, na výběr máte navíc z desítek barevných možností. Kontaktujte nás a zjistěte více!

Zajíma Vás Casanova - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 88 cm / 105 cm
Výška sedu: 36 cm
Délka: 160 cm
Materiál podnože: lakovaná ocel
Materiál - čalounění: kůže / extra měkká kůže / nubuk / syntetický nubuk / látka

Zajíma Vás Casanova - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty