Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Magda Couture - CATTELAN ITALIA

Magda Couture - CATTELAN ITALIA

Kožená židle od Cattelan Italia, za jejímž designem si stojí Studio Kronos. To je známé zálibou v jasně definovaných liniích a nadčasovém designu.

Cattelan Italia, oproti tomu, má co říci k luxusní práci se dřevem a kůží, ale i k uvolněnému a vkusnému designu, který je v současnosti moderní. Designové jídelní židle Magda Couture II. jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří neradi dělají kompromisy. Základní estetická hodnota je dána - kvalitní dřevěná konstrukce a spojení s ručně zpracovaným koženým čalouněním. A jako bonus dekorativní prvek v podobě ručního prošívání na zadní opěrné části. 

Na vás je tuto luxusní jídelní židli dovést k naprosté dokonalosti: Jakou barvu bude mít dřevěný rám, jakým materiálem bude židle čalouněna a zvolíte si verzi s područkami, nebo bez? Na výběr jsou stovky kombinací. Dřevo je dostupné v několika barevných verzích - matný bílý jilm, černý matný jilm, či přirozená barva jilmu. Anebo tmavší ořechové dřevo, případně pálený dub, který přiznává organickou krásu dřeva? I potah je na vás: Jemná full grain kůže, mikro nubuk, látkové čalounění, případně další varianty. Pokud se zastavíte v našem showroomu Carelli Praha, všechny materiály si můžete prohlédnout na vlastní oči. 

TIP: Židle Magda lze nechat vyrobit i ve větší velikosti sedací plochy pro superkomfortní posezení. 

Zajíma Vás Magda Couture - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 81 cm
Výška sedu: 48 cm
Materiál konstrukce: ořech / pálený dub / jilm
Materiál čalounění: kůže / syntetická kůže
Rozteč nohou: 43 cm x 55 cm

Zajíma Vás Magda Couture - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty