Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Nina - CATTELAN ITALIA

Nina - CATTELAN ITALIA

Kožená židle Nina vzdává hold italskému designu v jeho nejčistším podání. Navrhl ji Paolo Cattelan a od ostatních podobných modelů se odlišuje esteticky jemnou a úzkou opěrnou částí.

Co ji naopak s ostatními spojuje, je dokonalé provedení, široké možnosti barevné konfigirace a ručně provedené detaily, jako je dekorativní prošívání. Designová jídelní židle Nina je zcela potažena prémiovou kůží včetně nožek. Tvoří tak zcela jedinečný model oplývající nejen vizuální cenností, ale také vysokou odolností. Věděli jste například, že jakkoliv kůže působí jako až étericky jemná, jedná se o jeden z nejpevnějších materiálů svého druhu? Žádná tkanina či napodobenina se jí vůbec nemůže rovnat. Kůže přirozeně vzdoruje vnějším vlivům, jako je vlhko či znečištění a pokud stárne, stárne s grácií. 

Designová židle Nina je uzpůsobena k pohodlnému sezení, které podporuje ergonomicky tvarovaná opěrná část. Rozdíl pocítíte na první dotyk. Brilantně doplňuje další luxusní materiály, jako je kvalitní dřevo, mramor, nebo keramické desky stolů. Perfektně vypadá na dřevěných podlahách. 

TIP CARELLI: Je dostupná i ve verzi XL pro ještě příjemnější posezení. 

Zajíma Vás Nina - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Výška sedu: 47 cm
Materiál konstrukce: ocel
Materiál čalounění: kůže
Rozteč nohou: 41 cm x 48 cm
Výška : 90 cm
Výška židle XL: 94 cm
Výška sedu - židle XL: 47 cm
Rozteč nohou - židle XL: 45 cm x 50 cm

Zajíma Vás Nina - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty