Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Sofia - CATTELAN ITALIA

Sofia - CATTELAN ITALIA

Moderní jídelní židle s područkou, či bez ní. Design Paola Cattelana je aktuální, ale směřuje k vytváření nadčasových interiérů. Klasické linie dřevěné konstrukce jsou doplněny čalouněním prémiovou kůží, případně dalšími možnostmi dle vzorníku.

Dřevěné jídelní židle Sofia nabízí svou jemnou konstrukci v celkem čtyřech možných barvách dřeva od světlého ořechové, po temně černou matnou. Devízou této židle je její řemeslná výroba a použití těch najkvalitnějších materiálů v desítkách barevných možnostech. Perfektně s nimi tak vytvoříte vkusný jídelní set se stoly dle vašeho výběru a pomožíte základ moderní jídelně, či obývacímu pokoji s jídelním prostorem. 

Velmi vkusnou ukázkou pověstného italského designu jsou tyto moderní kousky ve variantě z měkké luxusní kůže - jsou až překvapivě komfortní a pokud se rozhodnete pro model Sofia s područkami, mění se v ergonomické pohodlné designové křesílko, které si oblíbíte na první dobrou! Vaše rozhodování musí projít ještě přes možnost vyšší či nižší opěrné části, pak už nic nebude bránit doručení vašich personalizovaných židlí přímo k vašemu stolu. V showroomu Carelli Praha vám rádi představíme a ukážeme dostupné materiály. 

 

Zajíma Vás Sofia - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Výška sedu: 49 cm
Materiál konstrukce: buk / ořech / wenghé / černý buk
Materiál čalounění: kůže / mikro nubuk / látka / syntetická kůže
Výška - nižší židle: 89 cm
Výška - vyšší židle: 108 cm
Rozteč konstrukce: 47,5 cm x 60 cm

Zajíma Vás Sofia - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty