Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lukas - CATTELAN ITALIA

Lukas - CATTELAN ITALIA

Luxusní manželská postel Lukas na "neviditelných" nožkách působí, jako by se vznášela. Díky tomu propůjčí moderní ložnici lehkou, nenucenou formu, kterou můžete dále stylově doplňovat dalším nábytkem a doplňky.

Designové postele tvoří ozdobu každé ložnice a model Lukas to jen potvrzuje. Jedná se o zajímavý, minimalistický styl typický pro Studio Kronos, které ji navrhlo s výjimečným citem pro detail. Lukas vyniká kromě svého tvaru také desítkami výsledných podob, které může mít. Kožená postel je exkluzivním typem nábytku, který vás bude těšit spoustu let na dotyk i na pohled. Na výběr máte ale i z dalších materiálů potahu a v celkovém součtu je v nabídce více než 100 možností barev v různých povrchových úpravách. 
Čelo postele tvoří dva velké pohodlné polštáře a v ceně produktu je i kvalitní lamelový rošt. 

Lukas je model, který se svým univerzálním sofistikovaným designem přizpůsobí jakémukoliv stylu ložnice, ale zároveň vás nechá vyjádřit váš osobní vkus. 

TIP: Lze ji vyrobit v celkem pěti velikostech tak, aby byla maximálně pohodlná. Extra centimetry můžete přidávat jak na délku, tak na šířku. 

Zajíma Vás Lukas - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 110 cm
Materiál - noha: ocel
Materiál čalounění: kůže / mikro nubuk / látka / syntetická kůže
Rozměr A (ŠxD): 169 cm x 230 cm
Rozměr B (ŠxD): 176 cm x 230 cm
Rozměr F (ŠxD): 196 cm x 243 cm
Rozměr D (ŠxD): 196 cm x 230 cm
Rozměr E (ŠxD): 216 cm x 230 cm

Zajíma Vás Lukas - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty