Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
William - CATTELAN ITALIA

William - CATTELAN ITALIA

Luxusní manželská postel, kterou navrhlo Studio Kronos jako kousek ráje ve vašem interiéru.

Postel s vysokým čelem je kus nábytku, za jehož pořízení si budete po dlouhé roky vděčni. Na její výrobě se vystřídalo mnoho párů šikovných rukou italských řemeslníků od truhlářů po čalouníky a jedná se o nejvyšší možnou kvalitu - jen čelo postele je čalouněno prémiovou kůží a ručně prošíváno dekorativním stehem. Designová postel s nápadným geometrickým vzorem je k dispozici také v jiných alternativách čalounění, nicméně doporučejeme přírodní materiál. Kůže se k tomuto účelu perfektně hodí - je přirozeně hypoalergenní, neskutečně příjemná na dotyk a její stárnutí je pomalé. Můžete si vybrat z desítek elegantních barev a ostínů, které vám pomohou vyjásřit váš vlastní vkus. 

William patří mezi kvalitní postele, které v sobě snoubí funkčnost a estetickou hodnotu přizpůsobenou na míru vaší moderní ložnici. Její rozměry se mohou lišit - na výběr máte ze 6 velikostí. Součástí modelu William je dřevěný lamelový rošt a matrace není součástí. 

TIP: V současnosti jsou u tohoto modelu velice oblíbená kožená čalounění v jemných odstínech od smetanové po světle béžovou. V našem pražském showroomu si všechny můžete prohlédnout na vlastní oči na denním světle. Zastavte se u nás, rádi vám pomůžeme nakonfigurovat tu nejlepší postel na světě. 

Zajíma Vás William - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže / látka / syntetická kůže / extra měkká kůže
Rozměr A (VxŠxD) 135 cm x 166 cm x 215 cm
Rozměr B (VxŠxD): 135 cm x 173 cm x 215 cm
Rozměr D (VxŠxD): 140 cm x 193 cm x 215 cm
Rozměr E (VxŠxD): 145 cm x 213 cm x 215 cm
Rozměr F (VxŠxD): 140 cm x 193 cm x 228 cm
Rozměr G (VxŠxD): 145 cm x 206 cm x 218 cm
Výška postele (bez matrace) 36 cm

Zajíma Vás William - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty