Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Absolut - CATTELAN ITALIA

Absolut - CATTELAN ITALIA

Designová komoda s předním koženým ručním prošíváním je kousek, který by neměl chybět v moderní jídelně či obývacím pokoji, pokud si přejete opravdu přepychový interiér s dotykem jemnosti a něhy. Navrhl ji Paolo Cattelan.

Patří mezi luxusní moderní komody, které lze umístit téměř kamkoliv a proměnit tak dané místo na útulný a vkusný prostor. Tato designová skříňka má dvě či tři dvířka a vyrábí se ze dřeva, přičemž její přední část je čalouněná prémiovou kůží (popř. syntetickou kůží) s jemným kosočtverečným prošíváním. Vašemu pokoji můžete dodat jedinečný styl charakteristický pro vás samotné: Zvolit si můžete ze čtyř barevných finišů dřeva, čtyř barev ocelových lakovaných nožek a čtyř vkusných barevných tónů skleněné desky spočívající na povrchu (možnost i bez skleněné desky). A abychom nezapomněli na to nejdůležitější - desítky barevných možností od světlých po ty nejvýraznější čekají, až si vyberete jednu z nich pro přední, prošívanou část. 

Může to být bílá komoda, nebo třeba černá, vždy bude vše, jen ne obyčejná. Promyšlený a sofistikovaný design jde ruku v ruce s chytrou konstrukcí - komoda umožňuje využít maximum úložného potenciálu díky šuplíkům. Ty si, stejně jako skleněnou desku, vybrat můžete, ale nemusíte. 

 

Zajíma Vás Absolut - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - nohy: lakovaná ocel
Materiál - dvířka: dřevo
Materiál - police: sklo
Materiál - vrchní deska: sklo bílé / zrcadlové / grafitově šedé
Materiál - konstrukce: dřevo + ocel
Menší komoda - rozměr (VxŠxH): 80 cm x 147 cm x 146 cm
Větší komoda - rozměr (VxŠxH): 80 cm x 220 cm x 46 cm
Materiál - čalounění dvířek: kůže / syntetická kůže
Materiál - vniřní šuplík: dřevo

Zajíma Vás Absolut - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty