Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Aston - CATTELAN ITALIA

Aston - CATTELAN ITALIA

Italská komoda každým coulem. Navrhlo ji STC Studio a je perfektní ukázkou toho, že i pokud do svého interiéru chcete vnést zdánlivě mnoho materiálů, výsledkem může být luxusní ukázka eklektického stylu.

Tato designová komoda vyniká kombinací kůže, dřeva a kovu, které se díky zručnému řemeslnému zpracování hladce spojují ve vyváženou, elegantní kompozici. Je to tak trochu luxusní vitrína, tak trochu příborník, či přepychová schránka na vše, co je vám drahé. Umístit ji lze jako skříňku do obývacího pokoje, ale vkusně vyniká i jako komoda do předsíně. 
Aston je fascinující a stylový kus nábytku, který čeká na vaši finální volbu materiálů: Základní rám je vyroben z tmavého dřeva, ale přední, příjemně asymetrická dvířka, si můžete vybrat v přirozeně ořechovém dřevě, tmavé ve verzi pálený dub, nebo dokonce v ručně broušené variantě. Ta se pyšní bronzovými odlesky a lehce připomíná kov. 
Druhá dvířka rovněž poskytují možnost propsat do vaší jídelny či obývacího prostoru něco z vaší kreativity: Cattelan Italia nabízí 36 pečlivě vybraných kožených verzí. Zadní stěnu tvoří zrcadlo umocňující tuto spektakulární podívanou. 

Všechny materiály a prvky vám rádi představíme i v našem showroomu v Praze. 

Zajíma Vás Aston - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - konstrukce: dřevo
Rozměr (VxŠxH) 73 cm x 218 cm x 45,5 cm
Materiál - základna: lakovaná ocel
Materiál - levá dvířka: kůže / syntetická kůže
Materiál - pravá dvířka: ořech / pálený dub / Brushed Bronze dřevo
Materiál - vnitřní police: sklo fumé
Materiál - zadní stěna: zrcadlové sklo

Zajíma Vás Aston - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty