Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Royalton - CATTELAN ITALIA

Royalton - CATTELAN ITALIA

Luxusní komoda v neotřelém, dynamickém stylu, který v souladu s moderními trendy přidává designovému interiéru na texturách. Za jejím vzhledem stojí Philip Jackson.

Královsky zajímavá dřevěná komoda Royalton s polyuretanovými dvířky neobvyklého dekoru vyrábí Cattelan Italia celkem ve čtyřech velikostech. Můžete si tak zvolit délku a výšku této skříňky tak, aby vyhovovala pokoji v domě, kterému je určena. Je perfektní jako doplněk do obývacího pokoje - využít ji můžete jako luxusní stolek pod tv, či ji nechat vyniknout samostatně jako úložný prostor pro vše nezbytné. Hodí se ale i jako komoda do ložnice či jako osobitý prvek vstupní haly či předsíně. Stojí na kovových nožkách - černých, nebo lakovaných v barvě celé kompozice. Volitelnou možností jsou vnitřní dřevěné šuplíky. 

TIP: Jemný geometrický vzor, který plasticky vystupuje a vytváří hypnotizující efekt, se do velmi elegantní podoby kombinuje s krémovými a moka barvami, jemnými a měkkými texturami koberců, stejně jako s designovými zrcadly. 

Zajíma Vás Royalton - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Vyšší komoda A2 - rozměr (VxŠxH) 83 cm x 147 cm x 46 cm
Nižší komoda B2- rozměr (VxŠxH) 73 cm x 147 cm x 46 cm
Vyšší komoda A3 - rozměr (VxŠxH) 83 cm x 220 cm x 46 cm
Nižší komoda B3 - rozměr (VxŠxH) 73 cm x 220 cm x 46 cm
Materiál - rám: dřevo
Materiál - nožky: lakovaná ocel
Materiál - šuplík: dřevo
Materiál - dekor dvířek: polyurethan

Zajíma Vás Royalton - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty