Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia -40 %

Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia -40 %

223 000 Kč 133 800 Kč

Luxusní kožená sedací souprava od italské značky Gorini
Pohodlná, střídmá, elegantní a sympaticky ležérní. Conchiglia byla navržena ve znamení pohodlí a osobitého designu, je ztělesněním hodnot charakteristických pro styl DEGŌ – Design Gorini Collection. Luxusní polštáře z husího peří v kombinaci s polyuretanovou pěnou poskytují absolutní komfort s neuvěřitelně dlouhou životností.

Skořepina a rám
I skryté části sedacích souprav z kolekce Degò jsou vyrobeny tak, aby byly krásné a harmonické. Fáze výzkumu a vývoje, prováděné za účelem dosažení maximální pevnosti při kompaktních rozměrech a štíhlých, elegantních tvarech, dává vzniknout originálním a neuvěřitelně bytelným pohovkám, vyrobeným s dlouhou životností a s mimořádně inovativním designem.

Pružinový systém
Pohodlí sedáků pohovky zajišťuje odpovídající rovnováha mezi pružinovým systémem pružných popruhů a výběrem polstrování. Pružné popruhy jsou upevněny ve vzdálenosti 1,5 cm jeden od druhého pomocí speciálního tenzometru, aby byla zajištěna absolutní rovnoměrnost opěrné plochy. Popruhy jsou napnuty na 20 % hodnoty jejich pružnosti, což odpovídá síle 6 atmosfér.

Zajíma Vás Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia -40 %?

Specifikace:

Značka Gorini
Šířka (mm) 1650
Délka (mm) 3260
Výška (mm) 920
Výška sedáku (mm) 440
Hloubka (mm) 1020
Čalounění broušená hovězí kůže
Země výroby Itálie

Zajíma Vás Kožená sedací souprava Gorini Conchiglia -40 %?

Podobné produkty