Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Boutique Alta - CATTELAN ITALIA

Boutique Alta - CATTELAN ITALIA

Moderní komoda Boutique Alta v sobě spojuje funkčnost dřeva, lesk elegantního fumé skla, sofistikovanost černé tepané oceli a nenahraditelnou krásu jemné kůže. Navrhl ji Alberto Danese, neboť věděl, že vyšší komody jsou naprostým hitem.

Přepychová prosklená vitrína z dílny Cattelan Italia je perfektní možností, jak ukázat, že máte styl. Doslova. Tato vyšší komoda ukazuje a zhodnocuje vše, co vložíte dovnitř a její devízou je naprosto úchvatné zpracování do posledního detailu. Rám z černého dřeva a tepané černé oceli dává vyniknout tmavému sklu čelní strany a bočních stran, uvnitř naleznete police z hedvábně čirého skla a vkusné LED osvětlení. To zvýrazňuje prvek charakteristický pro tuto komodu: Zadní část čalouněnou kůží, která je ručně prošívána a vytváří tak jemný, ale výrazný dekor. Vybrat si můžete z desítek barev vysoce kvalitní kůže tak, aby se celá kompozice perfektně sladila s vaším vkusem i interiérem. 

TIP: Kam tento krásný kus nábytku umístit? Sluší moderní jídelně, kde střeží sklenky na slavnostní přípitek, může to být vitrína do kanceláři pro uchování cenné sbírky a díky všem efektům a dojmům, které vyvolává, je to i důstojné přivítání ve vstupní hale, či předsíni. 

Zajíma Vás Boutique Alta - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

rozměry: 92 cm x 42 cm x 128,5 cm
Materiál: dřevo, tepaná ocel, kůže / syntetická kůže
Materiál - dvířka: fumé sklo

Zajíma Vás Boutique Alta - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty