Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Rohová sedací souprava Calia Italia Romeo

Rohová sedací souprava Calia Italia Romeo

179 500 Kč 151 200 Kč

Díky svému lineárnímu designu, zavěšenému na lesklých ocelových podstavcích, které dosahují až k područkám a stávají se výrazným dekorativním prvkem, je Romeo dokonalým protagonistou domácího interiérového vybavení. Sedací souprava Romeo je vybavena zvedací opěrkou hlavy, která zaručuje optimální pohodlí.

Vystavená sedací souprava se pyšní kůží kategorie Las Vegas. Las Vegas je zcela přírodní kůže o tloušťce 0,9-1,1 mm. Pochází z vybraných chovů skotu v Jižní Americe a vyznačuje se neobyčejnou elegancí díky přírodní povrchové úpravě na bázi vosku, která je navíc umocněna tzv. efektem "scratch". Škrábance lze odstranit třením kůže při dosažení vyšší teploty. Zvláštností této kůže je "použitý a starožitný" vzhled. Charakteristické prvky života zvířete, jako jsou zhojené jizvy, kousnutí hmyzem a značky, umocňují přirozený vzhled kůže. Různé tóny na téže kůži a skvrny způsobené procesem činění ještě více dokreslují vintage efekt kůže Las Vegas.

Zajíma Vás Rohová sedací souprava Calia Italia Romeo?

Specifikace:

Šířka (mm) 2380
Délka (mm) 2990
Výška (mm) 670
Výška sedáku (mm) 410
Hloubka (mm) 1050
Hloubka sedáku (mm) 610

Zajíma Vás Rohová sedací souprava Calia Italia Romeo?

Podobné produkty