Offcanvas top
Eliot Round - CATTELAN ITALIA

Eliot Round - CATTELAN ITALIA

Kulatý jídelní jako ztělesnění stylového posezení. Zakladatel společnosti Cattelan Italia, Giorgio Cattelan, navrhl řadu stolů Eliot jako nejucelenější řadu moderních jídelních stolů.

JIŽ NENÍ V PRODEJI

Dřevěný jídelní stůl Eliot Round tvoří základnu prostoru, kde chcete sdílet se svými blízkými své jídlo, víno a čas. Designový stůl do obýváku či vaší jídelně dodá vašemu interiéru pocit tepla, přičemž zůstává nadčasovým kusem italského nábytku. Podstava z oceli je lakovaná epoxidovými prášky, její povrchová úprava zachovává rezistenci vůči korozi nebo běžnému opotřebení. Je dostupná v pěti vkusných kovových finiších. Konzole tohoto designového jídelního stolu se směrem k zemi rozšiřuje způsobem typickým pro řadu Eliot a tvoří tak stabilní nosné nohy pro desku stolu. Dubový stůl je excelentní volbou na dotyk i pohled, zároveň věnuje vašim prostorám dar v podobě neopakovatelné autentické kresby dřeva. Nikdo jiný na celém světě tak nebude mít stejný kus nábytku, jako vy. 
Originální podstava je rovněž estetickým dílem sama o sobě. Její rozteč je navíc vymyšlena přesně tak, aby poskytovala dostatek místa pro nohy a celkově se přizpůsobila modernímu obývacímu prostoru. 

Pokud chcete něco extra, zvolte si variantu s Lazy Susan, otočným podstavcem umístěným v desce stolu. Nadchne každého, kdo jej uvidí!

Zajíma Vás Eliot Round - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál desky: dubové dřevo
Rozteč podnože: ø 113 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - větší stůl: ø 180 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 160 cm

Zajíma Vás Eliot Round - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty