Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Planer Round Keramik - CATTELAN ITALIA

Planer Round Keramik - CATTELAN ITALIA

Keramický jídelní stůl jako jeden z mnoha, za kterými stojí Paolo Cattelan. Elegantní menší kus nábytku, který zazáří jako vkusný designový stolek pro ničím nerušené chvilky.

Jeho výrazná konzole je vyrobena z prvotřídní oceli lakované epoxidovými prášky pro dosažení několika možností barev: Jsou to elegantní tmavé, kovové odstíny, ale pokud se vám líbí, může být kovová podnož i lehce do bronzova nebo mít broušenou ocelově šedou barvu. Konzole podpírá desku a tvoří stabilní základnu, těsně nad zemí se pak kovové linie propojují. 

Deska této verze stolu je keramická. Keramický jídelní stůl je nejen vysoce praktická volba díky svým vlastnostem, ale propůjčí vašemu obývacímu prostoru dotek moderní rafinovanosti díky krásnému povrchu inspirovanému přírodními ornamenty. Dostupných je 11 barevných variant. Bude to alabastrově světlý stůl, na němž vynikne světlý jídelní servis, či to bude minimalistická matná tmavá varianta? Nahlédněte do vzorníku a pokud se zastavíte v showroomu Carelli Praha, můžete si všechny materiály prohlédnout na vlastní oči. 

Jídelní stůl Planer Round Keramik se vyrábí v jedné velikosti - průměr desky je 158 cm. 

Zajíma Vás Planer Round Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: 73 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky: ø 158 cm

Zajíma Vás Planer Round Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty