Offcanvas top
Premier Drive - CATTELAN ITALIA

Premier Drive - CATTELAN ITALIA

Rozkládací jídelní stůl rafinovaného vzhledu, jehož autorem je Andrea Lucatello, který miluje přímočarost geometrie a věří, že právě ona přináší do interiéru harmonii a řád, po kterých všichni toužíme. Souhlasíte?

JIŽ NENÍ V PRODEJI

Mezi ostatními luxusními stoly vyniká svou hravou pravidelností subtilních linek. Originální ocelová konzole vzdáleně připomíná podstavu houpačky, nicméně deska stolu drží velmi pevně a samozřejmě pouze v horizontální linii. Základní verze tohoto jídelního stolu má desku z grafitově zbarveného extra čirého skla a deska je intuitivně a jednoduše rozložitelná. Ideální pro měnící se počty těch, se kterými si přejete sdílet stůl! 

V našem katalogu se ale můžete nechat okouzlit i dalšími verzemi tohoto praktického kusu nábytku - například dřevěný jídelní stůl s rozkládacím mechanizmem (Premier Wood Drive), nebo Premier Keramik Drive, jehož rozložitelná deska z něj činí esteticky znamenitý keramický jídelní stůl. Právě to, že si svůj stůl můžete nakonfigurovat v dokonalém souladu s vaším vkusem i interiérem, z něj činí variabilní a dokonalý stůl, u kterého se budete rádi scházet se svými blízkými. 
Nosná konzole stolu je z bočního pohledu širší a vizuálně i fakticky stabilní, z předního pohledu pouze ponechává tenké linky, aby se dotkly země. Geniální souhra protikladů vytváří vyváženou kompozici, která je dostupná v neutrální stříbřitě titanové barvě konzole,  v hřejivé s bronzovým nádechem, v rafinované grafitové barvě, nebo minimalisticky krásné černé. Všechny mají něco do sebe, že?

V Carelli Praha si můžete všechny vzorky materiálů prohlédnout a ještě lépe si je představit. 

Zajíma Vás Premier Drive - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: grafitové sklo tmavé
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší stůl: 160/236 cm x 90 cm
Rozměr desky - střední stůl: 182/258 cm x 90 cm
Rozměr desky - velký stůl: 200/294 cm x 106 cm

Zajíma Vás Premier Drive - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty