Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Moderní látková sedačka Daisy

Moderní látková sedačka Daisy

60 000 Kč 50 600 Kč

Designová modulární sedací souprava od Calia Italia.

S "Daisy" vstupujeme do světa marshmallows. Tato pohovka je rozkošně navržena tak, aby přivítala mladé rodiny toužící po mazlení, a je schopna přenášet lásku ve všech jejích podobách.

Je také všestranná - protože prostředí je třeba prožívat naplno. V nabídce jsou rohové sedací soupravy, křesla a pohovky s područkami i bez područek, které vytvářejí radostné a pohodlné prostředí.

Vše je pojato hravě, protože si myslíme, že naše existence by měla být naplněna úsměvem. Dokonce i její čalounění to odráží, protože je k dispozici ve 3D látce, která umožňuje "Daisy" vyjádřit svou mladou duši jako nejmladší v naší kolekci. Tato pohovka je typickým vyjádřením modernosti pro stylové městské prostředí. Je to mladistvý návrh pro ty, kteří se cítí mladí.

Nádherné doplňky připomínají nejjednodušší květinu par excellence - sedmikrásku a mezi "miluje tě" a "nemiluje tě" - láska vždy vítězí! Sedmikráska má kompaktní verze (2 ½ a 3 sedáky) a modulární prvky, které lze kombinovat a vytvářet tak lineární nebo rohové kompozice. Na přání mohou být kompozice zakončeny půlkruhovým poledníkem, který podtrhne styl "zakřivené pohovky".

Zajíma Vás Moderní látková sedačka Daisy?

Specifikace:

Délka 225 cm
Výška 87 cm
Hloubka 99 cm
Výška sedáku 41 cm
Značka Calia Italia
Potah látka
Hloubka sedáku 51 cm

Zajíma Vás Moderní látková sedačka Daisy?

Podobné produkty