Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Napoleon - Cattelan Italia

Napoleon - Cattelan Italia

Designový jídelní stůl od značky Cattelan Italia.

Rodina stolů Napoleon se vyrábí v mnoha verzích, které splňují nejrůznější estetické požadavky a optimálně vybavují moderní jídelnu.Středová podnož je vyrobena nejmodernější technikou modelování keramiky, která ve spektru možných výsledků tohoto stále flexibilnějšího materiálu představuje hranici mezi před a po. Jedná se vlastně o první výskyt zakřivených desek v kolekci Keramik, vytvarovaných tak, aby vytvořily podnože pro keramické stoly s ladně zakřivenými tvary a zaoblenými hranami.
Stoly s centrální podnoží Napoleon jsou spojeny dvěma dokonale symetrickými náboji. Na kratší straně podstavce je patrný jeden detail: zapuštěná svislá drážka pokrytá keramikou, která rozbíjí jinak jednolitý povrch. Výsledkem je moderní keramický stůl, který ztělesňuje novou současnou estetiku a kombinuje klasické povrchové úpravy inspirované přírodním mramorem s dosud nevídanými výrobními technikami.
Tento model může být dokončen celoplošně, tj. s podnoží a deskou z keramiky: ve verzi Napoleon Keramik nebo Napoleon Keramik Premium. Druhá z nich se vyznačuje širokou, ručně kartáčovanou ozdobnou hranou. Alternativně se můžete rozhodnout pro dřevěný stůl Napoleon Wood, který má keramickou podnož a desku z ušlechtilého dřeva.

Zajíma Vás Napoleon - Cattelan Italia?

Specifikace:

Materiál keramika/dřevo
Celková výška (mm) 750
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka desky (mm) 1200/1300/1380/1500
Délka desky (mm) 2400/3000/3200

Zajíma Vás Napoleon - Cattelan Italia?

Podobné produkty