Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Papel - Cattelan Italia

Papel - Cattelan Italia

Designový jídelní stůl od značky Cattelan Italia.

Rodina stolů Papel byla koncipována jako stůl-socha, který předvádí okouzlující show a oživuje dokonalou moderní jídelnu.
Jak říká designérka Margherita Fanti, stůl Papel je "průzkumem fluidních tvarů a měkkých, plynulých křivek. Inspiraci čerpá z přírody, konkrétně z jedné z jejích mnoha dokonalých vlastností: vln".
Jeho klikatá základna byla důmyslně navržena tak, aby měnila svůj vzhled v závislosti na pozici, ze které se na něj díváte. Plné a prázdné válce si vyměňují místa s měnícím se světlem a stínem při pohledu na tento designový stolek z různých úhlů. Díky tomu jsou modely Papel štíhlé i impozantní zároveň, zejména pokud se rozhodnete podstavec vylepšit povrchovou úpravou z řady Brushed: ručně kartáčovanou zručnými řemeslníky. Zakřivená kovová podnož je vyrobena z jednoho kusu, což přispívá ke kvalitě tohoto moderního jídelního stolu.
Hadovitou siluetu tohoto designového skleněného stolu můžete ocenit v celé jeho kráse. Do této rodiny patří také modely s keramickou deskou v provedení Papel Keramik a Papel Keramik Premium, přičemž druhý jmenovaný má širokou, ručně opracovanou ozdobnou hranu Brushed. V neposlední řadě je k dispozici moderní dřevěný stůl Papel Wood s různými tvary horní desky z přírodního dřeva.

Zajíma Vás Papel - Cattelan Italia?

Specifikace:

Materiál dřevo, sklo, keramika, kov
Celková výška (mm) 740/750
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka desky (mm) 1200/1280/1300/1380/1500
Délka desky (mm) 2200/2400/2500/3000/3200

Zajíma Vás Papel - Cattelan Italia?

Podobné produkty