Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Senator - Cattelan Italia

Senator - Cattelan Italia

Luxusní jídelní stůl od značky Cattelan Italia.

Základem rodiny Senator je čtyřmetrový designový stůl ze zdobeného skla, který je ideální pro prostornou jídelnu, luxusní kancelář nebo konferenční místnost. Rodina byla následně rozšířena o další přizpůsobené varianty, konkrétně o modely Senator Round, Senator Ker-Wood Round, Senator Keramik a Senator Wood... Od velkých kulatých stolů až po impozantní keramické a dřevěné desky - každý model je vhodný jak do obytného, tak do pracovního prostředí.
Obdélníkové verze v provedení dřevo a Ker-Wood jsou vyrobeny z kombinace materiálů. První z nich se vyznačuje souhrou protichůdných spojů. Ihned pocítíte, jak pečlivé plánování a nasazení bylo nutné k vytvoření tak bohatě personalizované siluety. Druhá je naopak vybavena dřevěnou deskou s keramickou vložkou, což umožňuje kombinovat širokou škálu ušlechtilých dřev, sytě barevné keramiky a kovů a vytvořit tak výrazný moderní styl. Oba moderní kulaté stoly z rodiny Senator mají nepravidelné ocelové podnože, které jim dodávají výrazný sochařský vzhled, jenž na hosty jistě zapůsobí.
Vyberte si model, který vám nejvíce vyhovuje, z jednotného potištěného skla modelu Senator, celokeramické desky Senator Keramik nebo kulatého stolu z ušlechtilého dřeva. V každé ze svých variant budí tento velký, impozantní designový stůl pozornost jako skutečná umělecká socha.
Pro větší pohodlí lze ke kulatým i dalším modelům přidat otočný stůl Lazy Susan, který vám umožní okouzlit a hýčkat své strávníky s velkou elegancí a praktičností.

Zajíma Vás Senator - Cattelan Italia?

Specifikace:

Celková výška (mm) 740/745/760
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka desky (mm) 1200/1280/1300/1500
Délka desky (mm) 2400/3000/4000

Zajíma Vás Senator - Cattelan Italia?

Podobné produkty