Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Greta - Cattelan Italia

Greta - Cattelan Italia

Moderní jídelní židle od značky Cattelan Italia.

Křeslo Greta je moderní židle s čalouněnými područkami. Její jedinečnost spočívá v rozdělení sedací části a obepínajícího polštáře, který spojuje opěradlo s područkami. Díky této duté struktuře je polštář velmi velký a pohodlný, zdobený čtyřmi stehy, které vytvářejí měkký a rafinovaný efekt capitonné.
Měkké a pohodlné je také plovoucí opěradlo tohoto designového křesla, které se skládá ze zakřiveného tvarovaného válce obepínajícího opěradlo a zakončeného pohodlnými čalouněnými područkami.
Mezi sedákem a podstavcem vzniká zajímavá hra kontrastů, v níž se překrývají měkké a kovové materiály, pevné a prázdné objemy, útulné a ostré kontury. Tři štíhlé nohy jsou tvořeny kovovými trubkami s eliptickým průřezem, povrchově upravenými strukturovaným lakem v různých elegantních odstínech, které ladí s širokou škálou látek a kůží ve vzorové kolekci.
Centrální noha v zadní části tohoto moderního jídelního křesla jsou ve skutečnosti dvě nohy umístěné blízko sebe, které vytvářejí jeden opěrný bod. Vertikální prostor uprostřed si pohrává s konceptem pevného a prázdného prostoru mezi opěradlem a sedákem. Výsledkem je soudržný design, který navozuje celkový pocit lehkosti a rovnováhy.

Zajíma Vás Greta - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 500
Hloubka (mm) 620
Výška područek (mm) 690
Celková výška (mm) 780
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 620

Zajíma Vás Greta - Cattelan Italia?

Podobné produkty