Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Rhonda Lounge - Cattelan Italia

Rhonda Lounge - Cattelan Italia

Designové křeslo od značy Cattelan Italia.

Oblé tvary křesel a taburetů z rodiny Rhonda vyzařují přirozenou eleganci, díky níž jsou ideální pro vybavení pohodlných a příjemných designových jídelen. Měkké záhyby, které zdobí vnitřní stranu opěradla, kontrastují s napnutým rámem, který obepíná tělo.
Tato jídelní židle s područkami je k dispozici v několika variantách. Model Rhonda s kovovými nohami je lehčí a ovladatelnější než verze Rhonda Wood, která má nohy z atraktivního a kvalitního dřeva.
Model Rhonda Cantilever se naopak vyznačuje typickou konstrukcí konzolového rámu tvořeného jedinou ocelovou tyčí, kterou lze nalézt v řadě konzolových židlí. Funkčnější nebo kancelářsky přívětivější variantou je verze Rhonda Turn této designové otočné židle, která je vyrobena se čtyřramennou základnou.
Chcete-li důsledně doplnit svůj pokoj, můžete je zkombinovat s designovými pultovými stoličkami: Rhonda Sgabello. Stejně jako u ostatních rodin sedacích souprav s možností přizpůsobení je kovový rám k dispozici v různých výškách a tvarových variantách, přičemž odstíny odpovídají elegantním kůžím a látkám ze vzorníku. rodinu uzavírá moderní otočné křeslo Rhonda Lounge, jehož široký zaoblený sedák a otočná základna zefektivňují jeho rozměrnou siluetu.
Ve spodní části opěradla u každého modelu hluboký rám a spoje nohou ještě více zdůrazňují jemné křivky těchto elegantních moderních křesel. Rodina Rhonda představuje dokonalou kombinaci elegance a praktičnosti i výraznosti a diskrétnosti.

Zajíma Vás Rhonda Lounge - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 380/410/450
Hloubka (mm) 690/730
Výška područek (mm) 600
Celková výška (mm) 720/760/790
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 760

Zajíma Vás Rhonda Lounge - Cattelan Italia?

Podobné produkty