Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Miranda Bar - Cattelan Italia

Miranda Bar - Cattelan Italia

Moderní barová židle Cattelan Italia.

Rodina křesel a taburetů Miranda s perforovanými opěradly vyniká v kolekci židlí Cattelan Italia svou originalitou a osobitostí.
Tělo je plné detailů na míru, vyrobených s maximální péčí a precizností. Sedák a opěrák, modelované jako dvě vzájemně se doplňující mušle, mají mnohoúhelníkový tvar umocněný zaoblenými hranami a jemnými křivkami. Pokud je tato designová židle mušlí, nemůže neodhalit uvnitř nádhernou perlu, kterou vytvořil, nebo spíše vytěžil, designér, jemuž pomáhá eliptická dutina v opěradle.
Tato židle s otvorem v opěradle je navíc ozvláštněna jemným vlněním, podobným vlnám na pobřeží, které podtrhuje pocit pohodlí. Sedací část má výrazné a přívětivé zakřivení, které je dále zdůrazněno reliéfním prošitím, jež ladí s kůží nebo látkou: dotek elegance, který podtrhuje řemeslnou kvalitu, s níž je vyrobena.
Malá jídelní židle je k dispozici ve verzi Miranda Wood s rámem a nohami z ušlechtilého dřeva a také ve verzi Miranda ML s ocelovými nohami, díky nimž je židle štíhlejší a ovladatelnější.
Pro důsledné doplnění místnosti je můžete zkombinovat s kuchyňskými pultovými židlemi Miranda Sgabello. Stejně jako u ostatních přizpůsobitelných rodin sedacích souprav je kovový rám k dispozici v různých výškách a tvarových variantách, přičemž odstíny odpovídají elegantním kůžím a látkám ve vzorníku.
Rodinu doplňuje moderní otočné křeslo Miranda Lounge, jehož široký, zaoblený sedák a kovová základna zefektivňují jeho rozměrnou siluetu. Toto křeslo je k dispozici také v pevné verzi se čtyřmi kovovými nohami.

Zajíma Vás Miranda Bar - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 640/740
Hloubka (mm) 590
Celková výška (mm) 1000/1100
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 600

Zajíma Vás Miranda Bar - Cattelan Italia?

Podobné produkty