Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Amsterdam Keramik - Cattelan Italia

Amsterdam Keramik - Cattelan Italia

Designová komoda od značky Cattelan Italia.

Model Amsterdam Keramik je sofistikovaný dřevěný příborník, který kombinuje dvě střídavé povrchové úpravy dvířek. Svislé lamely různých velikostí dodávají kompozici rytmus tím, že střídají světlé a tmavé barvy jako klávesy na klavíru.
Celý rám má kovovou povrchovou úpravu a do dvířek jsou vsazeny keramické vložky, které vystupují ven a dodávají designu dynamiku.
Nejpoutavější detail představují ocelové nožky tvořené dvěma rovnoběžnými zakřivenými deskami. Ty přispívají k chiaroscuro efektu a zároveň zjemňují převážně tuhou geometrii designu.
Tento designový příborník je okouzlujícím kusem nábytku, který dodá osobitost modernímu obývacímu pokoji. Díky kombinaci povrchových úprav inspirovaných průmyslem a keramiky s mramorovým efektem si zachovává klasický a rafinovaný vzhled, přestože se jedná o moderní design.
Pro hřejivější efekt je model Amsterdam k dispozici s ručně broušeným rámem a jemnými dřevěnými intarziemi. Oba modely se vyrábějí se 2, 3 nebo 4 dvířky, aby vyhovovaly jakémukoli prostředí.

Zajíma Vás Amsterdam Keramik - Cattelan Italia?

Specifikace:

Hloubka (mm) 460
Výška nožiček (mm) 200
Celková výška (mm) 790
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 1470/2200/2940

Zajíma Vás Amsterdam Keramik - Cattelan Italia?

Podobné produkty