Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Harbour - Cattelan Italia

Harbour - Cattelan Italia

Designová knihovna Cattelan Italia.

Harbour je modulární knihovna vytvořená nepřekonatelnými technikami zpracování dřeva. Tento flexibilní a přizpůsobitelný nábytkový systém se skládá z dřevěných polic se zaoblenými rohy a sloupků v rafinované kovové povrchové úpravě. Každý regál se skládá z dřevěných podnosů zavěšených v různých výškách, jejichž spodní hrany jsou zaoblené směrem dovnitř, s elegantním zakřivením, které se směrem k rohům zužuje.
V této designové knihovně není nic ponecháno náhodě , v níž se každý funkční detail mění v promyšlený a výrazný dekorativní prvek, jako je tomu v případě upevňovacích kroužků a konců sloupků v mosazném provedení.
Knihovnu Harbour lze namontovat na stěnu nebo na strop, lze ji umístit ke stěně nebo doprostřed místnosti a slouží jako rozdělovač místností ve velkém pokoji. Tyto praktické dřevěné úložné jednotky jsou na svých krátkých stranách zdobeny zakřiveným bronzovým sklem, jehož tvar kopíruje design plochy pod ním. Možnost zahlédnout předměty uložené uvnitř dodává této přizpůsobitelné knihovně auru tajemství a fascinace.

Zajíma Vás Harbour - Cattelan Italia?

Specifikace:

Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás Harbour - Cattelan Italia?

Podobné produkty