Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Norman Outdoor - Calia Italia

Norman Outdoor - Calia Italia

Designové zahradní křeslo od značky Calia Italia.

Norman Outdoor, navržený ve spolupráci s Daniele Della Portou, je křeslo inspirované svým interiérovým protějškem Norman, které se vyznačuje trubkovou kovovou konstrukcí nakloněnou dopředu a měkkým polštářem na opěradle.

Konstrukce, zvednutá od země o 24 cm, je k dispozici ve standardním provedení Grigio Ghiaia a na přání v provedení Verde Reseda, Nero opaco a Graubraun a je obohacena propletenými béžovými šňůrami přítomnými na opěradle a područkách.

Čalounění, vhodné pro venkovní použití, je kompletně potaženo speciální osmotickou vrstvou s hydrofobními a prodyšnými vlastnostmi, přičemž potah je zakončen obvodovým lemem.

Kromě toho, že je Norman Outdoor zcela navržen pro život ve venkovním prostředí - díky nerezavějícím, plísním odolným, voděodolným a prodyšným materiálům - byl navržen podle kritéria udržitelného designu, jehož hlavním cílem je neprodukovat odpad. Každá součást je navržena tak, aby ji bylo možné snadno rozebrat, a výrobek tak mohl být během zimní sezóny snadno uskladněn nebo na konci své životnosti recyklován, což usnadní jeho opětovné zařazení do výrobního cyklu.

Zajíma Vás Norman Outdoor - Calia Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 460
Hloubka (mm) 820
Hloubka sedáku (mm) 520
Celková výška (mm) 840
Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás Norman Outdoor - Calia Italia?

Podobné produkty