Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Magda Couture II - CATTELAN ITALIA

Magda Couture II - CATTELAN ITALIA

Luxusní barová židle Cattelan Italia, jejíž designové pojetí je dílem Studia Kronos. Oproti základní verzi židle Magda se tato vyznačuje ručně prošívanou opěrnou částí. Neotřelý model Magda Couture ukazuje působivé spojení prémiové kůže a luxusního dřeva.

Tato designová barová židle je dostupná s područkami nebo bez nich. Její vysokou přidanou hodnotu tvoří komfort, který nabízí. Nenechte se zmást jejím rezervovaným vzhledem - tato barová židle je důmyslně promyšlena, aby se ní dobře sedělo osobám různé tělesné konstituce a pro pohodlnou oporu jsou přidány dřevěné opěrky pro nohy. Dřevo máte na výběr v pěti barvách od čistě bílé, přes přírodně půvabné dřevo, až po tajemně černý pálený dub (viz vzorník). Ve variantě kožená židle je to klenot, který svým dekorem na zadní straně opěrné části pozvedne každý jídelní prostor o třídu výš, na vaše přání jsou ale dostupné i jiné materiály. Bonusem jsou v jakékoliv variantě desítky barevných možností - svou designovou židli si tak můžete nakonfigurovat zcela dle svých představ. 

Italský nábytek v pojetí společnosti Cattelan Italia je vždy něco extra - právem patří tento výrobce mezi jednoho z lídrů světového trhu a můžete si být jisti, že se k vám vždy dostane výjimečný prémiový produkt, jehož každý centimetr čtvereční byl zpracován s tou největší péčí. 

Zajíma Vás Magda Couture II - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál konstrukce: ořech / pálený dub / jilm
Materiál čalounění: kůže / syntetická kůže
Výška - nižší židle: 98 cm
Výška - vyšší židle: 109 cm
Rozteč nohou: 53,5 cm x 57,5 cm / 53,5 cm x 56 cm
Výška sedu - vyšší židle: 75 cm
Výška sedu - nižší židle: 64 cm

Zajíma Vás Magda Couture II - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty