Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Cuff - Bonaldo

Cuff - Bonaldo

Designová lavice/taburet od značky Bonaldo.

Přivítejte do svého interiéru nejnovější kolekci nábytku, která zaujme vaše smysly. Taburet a lavice Cuff jsou naprostým triumfem sartoriální elegance, která se odráží v každém detailu. Zda je to žabičkové zapínání, kožené vložky, nebo malované potahy, každý prvek tvoří důmyslné a jedinečné ztvárnění celé kolekce. Tyto drobnosti dokonale charakterizují značku Made In Italy a její autentické hodnoty.

Díky elegantním kovovým nožkám a snímatelnému potahu, který je dostupný v široké škále barev, se Cuff stává nejen krásným kouskem nábytku, ale také praktickým a funkčním prvkem vašeho domova. Pokud hledáte dokonalou harmonii mezi designem a praktičností, tato kolekce je tím pravým řešením. Každý prvek je dokonale sladěn a vytváří konzistentní celek, který zaujme každého milovníka skvělého designu.

Přidejte do svého interiéru prvek, který zaujme vaše smysly a dodá vašemu domovu šmrnc. S kolekcí Cuff se stanete majitelem skutečného klenotu v oblasti designu nábytku, který nejen zaujme vaše oko, ale také vám nabídne maximální pohodlí.

Zajíma Vás Cuff - Bonaldo?

Specifikace:

Hloubka (mm) 430/520
Celková výška (mm) 400
Šířka (mm) 1530/760

Zajíma Vás Cuff - Bonaldo?

Podobné produkty