Offcanvas top

Himolla: Masážní křesla, či něco ještě lepšího?

V oblasti nábytku je německé řemeslo celosvětově uznáváno jako ekvivalent nadstandardních hodnot. Kvalitní německé sedací soupravy jsme vám již představili dříve, v článku Himolla – komfort jako vášeň. Pojďte s námi této vášni podlehnout ještě více! Rádi bychom vám představili způsob, jak lze jak odpočinku, tak vašemu interiéru, dodat tu opravdu nejvyšší možnou úroveň.  

Relaxační křesla lepší než dovolená

Tradice německé značky Himolla existuje již 70 let a má na co být pyšná. Není to jen kvalita postupů a materiálů, ale i cit pro dokonale formulovaný design. Ten vychází z moderních i věčných trendů a každý jeden produkt je souhrou toho, co potěší oči a toho, co potěší tělo. Nejvyšší kartou modelů Himolla je fakt, že harmonii estetiky a komfortu lze dodat přesně takové vlastnosti, které od svého nábytku očekáváte. Polohovací relaxační křeslo? Masážní křeslo s vyhříváním? To je jen začátek…


Pojďme si model křesla Easy Swing uvést jako příklad naprosto dokonalé německé kvality se všemi jejími možnostmi. Zaujme svým elegantním vzhledem, mimořádně vysokým komfortem sezení ve všech polohách a mnoha možnostmi individuálního designu:

Polohování


Relaxační křeslo s podnožkou nabízí pohodlné anatomicky tvarované opěradlo a sed podpořený kvalitními výplňovými materiály. Základní polohu lze modifikovat a sklápět podle toho, zda si přejete například číst v komfortním polosedu, nebo se nechat vleže své myšlenky jen tak plynout. Jednotlivé části můžete posouvat a sklápět nezávisle na sobě. 

Povrchová úprava
Jedná se o prémiovou kůži či tkaninu dle vašeho výběru. Bohatý vzorník barev a materiálů, které prošly nadprůměrně náročnými zátěžovými zkouškami. Křesla a pohovky jsou dotaženy do nejmenších detailů, možnosti čalounění se tak mohou v rámci různých modelů lišit. Rádi vám poskytneme všechny další informace.
polohovací křeslo elektrické

Masážní funkce

Masážní polohovací křeslo zní jako splněný sen, ale to není všechno. Rádi vám představíme různé možnosti - dostupný je model s jedním, nebo až čtyřmi pohonnými motory dle toho, co vše od vašeho vysněného kusu nábytku očekáváte. 
polohovací křesla

Smart funkce Heart Balance  
Podporuje takovou polohu, která je v danou chvíli co nejšetrnější k vašemu krevnímu oběhu a cévní soustavě. Vše můžete propojit s jednoduchou aplikací v mobilu a nechat se hýčkat. Kdo řekl, že nelze spojit příjemné s užitečným? 
relaxační polohovací křeslo

Vyhřívání
Další z volitelných radostí, které oceníte, pokud máte rádi teplo svého domova a přejete si, aby vaší relaxaci nic nechybělo. 

Velikost
Přizpůsobení vaší individuality je základní hodnotou produktů od Himolla. Velikosti, mezi kterými můžete vybírat, jsou  S, M, L, XL a XXL s maximální nosností až 160 kg. 
polohovaci kreslo

Tvrdost a měkkost
Sedací část jako klíčová podpora nabízí několik možností podle toho, zda vám vyhovuje sezení na měkčím, či tvrdším povrchu. Otočná funkce a šest možných typů podnoží, které umožňují přizpůsobit nábytek vašim potřebám i designu vašeho interiéru. 

relaxační křeslo polohovací

♥       Kromě toho si můžete vybrat mezi manuálním a motorickým pohonem a na přání si do křesla nechat integrovat pomůcku pro vstávání. Elektrické varianty jsou vybaveny magnetickou rukojetí a volitelně také externí dobíjecí baterií ve stříbrné nebo antracitové barvě.

Jak to vypadá uvnitř této moderní továrny a co je mučírna nábytku? Dočtete se v článku Nahlédněte do technologického hubu Himolla.

Všechny obrázky použité v článku pochází z oficiálního katalogu produktů Himolla.