Offcanvas top

Listopad ´23: Calia Italia otevřela v Miláně svůj hlavní showroom

Značka Calia Italia patří mezi první, které navázaly před lety spolupráci s Carelli. Potěšila tak všechny příznivce italského designu v Čechách a ještě silněji stvrdila své motto, které zní “Z Matery do celého světa”.

eurovíkend

Nahlédněte s námi do čísla 49 v ulici Via Molino delle Armi. Třípatrový prostor o 400 metrech čtverečních nabízí to nejlepší z tradice, kterou se Calia Italia pyšní ve své zemi i ve světě. Zážitek z výběru nábytku dostává nový rozměr!

cestování do itálie

Milán, město hluboce spjaté s designem a módou, poskytuje dokonalé zázemí pro showroom, který vás přenese do ráje komfortního odpočinku.

Sedací soupravy, designová křesla, taburety a pufy ukazují, že Calia Italia dlouhodobě sází na kvalitu materiálů a řemeslné techniky, které značce přinesly významné výsledky a charakteristický design.

italský nábytek
Zdroj obrázku: Katalog Calia Italia, model Pralin inspirovaný kouzlem gurmánských pralinek. Je modulární dekonstruovanou pohovkou par excellence, neboť všechny jednotlivé prvky, které ji tvoří, jsou odnímatelné a spočívají na podstavci stejně jako čokoládové pralinky na podnosu.


Bestsellery, které musíte vidět



luxusní italský nábytek
Zdroj obrázku: Katalog Calia Italia, model Elisir. Opěrné části jsou naplněny prachovým peřím a mají možnost polohování. 

Milánský showroom se stal prestižní výstavní plochou produktů, které si příznivci této značky zamilovali po celém světě. Které jsou nejoblíbenější? Dvoumístné pohovky Elisir se těší stejnému zájmu, jako jejich trojmístné kolegyně. Model Venere je populární jak ve své ikonické kožené podobě, tak jako gauč s látkovým čalouněním, které je snímatelné a lze jej vyprat.



Toby Wing z kolekce Premium patří mezi nejoblíbenější sedací soupravy této znadky, stejně jako Matheola z kolekce Superior. Stále stylové sofa Eclettico z kolekce Sofa Bed pak tvoří prvky klasického stabilního standardu značky. Rozkládací pohovka Eclettico je navíc vybavena tak, že ji lze považovat za plnohodnotnou pohovku na každodenní spaní. 

italské sedací soupravy
Zdroj obrázku: Katalog Calia Italia, model Matheola. Je mimořádně univerzální! Široké sedací části a nastavitelná hloubka sedu i výška opěrných částí. Zbývá si jen vybrat z více než 400 designových možností čalounění. 

Calia Italia je rodinným podnikem, který má celosvětový dosah. Tomu vděčí za velice současný přístup, ale i desítky let trvající tradici a zdokonalování. O tom, jaké faktory stojí za úspěchem značky, se můžete dočíst zde.

italské obývací stěny
V novém showroomu naleznete i ikonickou sedačku Daisy. Sází na organické tvary a zářivé barvy, které jsou letos obzvlášť v kurzu. Je i vaším šálkém kávy? 

S více než 1 000 vyrobenými sedačkami denně, 40 novými modely představenými každý rok a spektrem čítajícím přes 400 různých možností čalounění uspokojuje Calia Italia náročné zákazníky v 90 zemích světa.

Modulární sedačky, se kterými si lze hrát jako se stavebnicí, nebo moderní kožené sedací soupravy ujišťující o tom, že kvalita tradičního italského řemesla se ještě neztratila ze světa.

 

Navštivte pražský showroom Carelli a přijďte se porozhlédnout, co je nového nejen v portfoliu Calia Italia. 

Fotografie užité v tomto článku byly zveřejněny se souhlasem dodavatele, společnosti Calia Italia.