Offcanvas top

Reina del Mar: Bulharský klenot s italským srdcem

A pozor, designové jiskry budou létat vzduchem: Hotel Reina del Mar si oblíbil nábytek a vybavení značky Alberta

red blue design hotel
© Reina del Mar. Source: https://www.reinadelmar-bg.com.

Designový hotel splněných snů

V malebném bulharském městečku Obzor se nachází hotel, který se může pochlubit nejen senzačními výhledy na Černé moře, čarovnými plážemi a špičkovou úrovní služeb, ale také vkusným interiérem, ve kterém se budete cítit jako jako v soukromé rezidenci hvězdy stříbrného plátna. 

Místo pro nekonečnou relaxaci nabízí standardní pokoje, rodinné pokoje, přepychová apartmá nebo dvě soukromé vily u moře. Interiéroví divotvůrci z Archview Gradinarska LTD nenavrhli jen pokoje, ale zážitky, na které hosté hotelu Reina del Mar budou pamatovat navždy: Každý detail vypráví příběh těšící oči, duši i tělo a aktuální trendy jdou ruku v ruce s láskou k nenucenému komfortu.

vila u moře
© Alberta. Na obrázku postel Grace a designová lavice Vivien bench

Hotelový resort vyniká svou velkorysostí v každém ohledu: Rozprostírá se na rozsáhlé ploše, která těší své hosty na každém metru čtverečním –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ zahrady, zlatavé pláže, šest sladkovodních bazénů, zbrusu nová wellness zóna, fitness centrum. Štědrá rozloha se zde stará o to, že vlastně nezáleží na tom, zda cestujete sami za klidem nebo aktivním odpočinkem, s rodinou za pohodovými dny plnými slunce, nebo hledáte dokonalý romantický pobyt. 

Reina del Mar hotel
© Reina del Mar. Source: https://www.reinadelmar-bg.com

Tak jako tak se vám vždy znovu naskytne důležitá otázka. Jak zakončit velký den v tomto malém ráji? Na výběr je z pěti restaurací a garantujeme, že si skutečně můžete vymýšlet. Italská á la carte restaurace vás potěší ve dnech, kdy si dopřejete volno naplněné tichým lenošením. Pokud vás náhodou omrzí čerstvá pasta, burrata, co se rozplývá na jazyku a lahodné carpaccio, v Reina del Mar nikdy nebudou zaskočeni. Exotičtější chutě uspokojí turecká nebo indická kuchyně, pro milovníky přepychové jednoduchosti je v pohotovosti středomořská a mezinárodní restaurace. Na tomto místě budete muset opravdu strategicky plánovat - možností je tolik! 

zlaté písky bulharsko© Reina del Mar. Source: https://www.reinadelmar-bg.com

Pozdní snídaně a pomalá rána? Nebo jóga, tenis a masáž pro ty, kdo rádi ještě před polednem udělají něco pro své zdraví? Fine dining při svíčkách? Hovět si jen tak na pláži a nic neřešit? 

A co takhle všechno zmíněné? 

Reina del Mar hovoří řečí vkusu, sofistikovaného odpočinku, dlouhých dní a ještě delších večerů. A heslo tohoto výjimečného místa zní: „All you need is here.” 

luxusní dovolená
© Alberta. Křesílko Yvonne je jednou z mnoha možností, jak zakomponovat tuto italskou značku do komerčních prostor tak, aby bylo výsledkem nekonečné pohodlí všech, kdo hledají komfort. 

Vzbudili jsme ve vás chuť k relaxaci či cestování do výjimečných míst? A máte ještě chvilku? Pak čtěte dál: Co se skrývá v srdci Marrakéše?