Offcanvas top
Daytona - CATTELAN ITALIA

Daytona - CATTELAN ITALIA

Rozkládací jídelní stůl Designéři ze Studia Kronos si dali záležet, aby pod značkou Cattelan Italia představili stůl, který je moderní i klasicky nadčasový zároveň.

JIŽ NENÍ V PRODEJI

Designový jídelní stůl Daytona je elegantní a praktický kus nábytku do moderní jídelny. Nohy tohoto moderního stolu jsou vyrobeny ze dřeva nebo nerezové oceli stejně, jako rozkládací mechanismus, zatímco průhledná skleněná deska vám umožní plně ocenit krásu podnože. Skleněný jídelní stůl Daytona má snadný a intuitivní mechanismus otevírání a jeho dvě verze (dřevěné nohy stolu či nerezové nohy) působí každá úplně jinak: Varianta s nohama z ořechového dřeva vtiskne interiéru dotyk luxusního cozy chic stylu, zatímco stůl z oceli a skla dotvoří minimalisticky čistý styl a obohatí ho o příjemně futuristický vzhled.

Vyrobit si jej můžete nechat v různých velikostech. Zvláště pěkně vynikají jeho lesklé plochy v moderním interiéru v jeho největší velikosti - rozložený stůl pak měří téměř 3 metry a bez problému se u něj usadí až 12 osob. Jemný a rafinovaný design stolu Daytona je umocněn vysokou kvalitou materiálů a důrazem na detail, který je charakteristickým znakem italské výroby.

TIP: Nemusíte mít žádné obavy ze skleněného stolu, ba naopak. 15 mm silná skleněná deska se snadno udržuje čistá a vyleštit ji je otázka několika vteřin. Designový stůl Daytona působí čistě a snadno doplní takový interiér, který již nese své jiné designově dominantní prvky. 

 

Zajíma Vás Daytona - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Zajíma Vás Daytona - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty