Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Soho Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Soho Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Kulatý jídelní stůl exkluzivních materiálů kombinuje ušlechtilost, design a dokonalou symetrii. Vznikl dle návrhu Paola Cattelana a pravděpodobně se vám zalíbí, pokud hledáte vždy to nejlepší.

Kulaté a oválné jídelní stoly jsou v současnosti velkými favority. Jsou nadčasové, kulatá deska je navíc příjemná již proto, že k ní snadno usadíte dva hosty, stejně jako šest. Tento designový jídelní stůl v sobě nese dřevěný prvek (světlejší ořech, či tmavší pálený dub) a vnitřní kruh v keramické úpravě Marmi. Dopřejte si vyjádřit to, kým opravdu jste a jaký je váš vkus. Vybírejte z možností dřeva, kombinujte je s jednou z desítky překrásných keramických povrchů a i ocelová podstava bude v té barvě, kterou určíte. 

Tento jídelní stůl je navíc dostupný ve dvou velikostech a můžete si zvolit větší či menší vnitřní keramický kruh - varianta "T" disponuje dokonce otočnou vnitřní částí. Pokud můžete, volte spíše větší stůl. Soho se stane ústředním prvkem moderní jídelny a jedná se o velmi zajímavý kus nábytku, na kterém vyniknou prémiové povrchy nejvíce právě na těchto velkých plochách. 

Zajíma Vás Soho Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: pálený dub / ořech + keramický
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozteč podnože: ø 65 cm
Tloušťka desky: 4 cm
Rozměr desky - větší stůl: ø 180 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 160 cm

Zajíma Vás Soho Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty