Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Nasdaq - CATTELAN ITALIA

Nasdaq - CATTELAN ITALIA

Kancelářský stůl, který vám bude každý závidět, navrhl Paolo Cattelan a je - zkrátka dechberoucí. Příjemná asymetrie a efekt levitace snoubí moderní design a staletou tradici ruční výroby společnosti Cattelan Italia.

S tímto kusem designového nábytku propůjčíte každému prostoru svěží energii. Kancelářský stůl Nasdaq je kombinací geometrických tvarů a materiálů s monolitickým efektem. Na výběr máte ze dvou velikostí. Dřevěná zásuvka vzdoruje gravitaci, je položena na ocelové noze, která mohutnou diagonálou protíná prostor. Dřevěný psací stůl Nasdaq je vyroben s využitím dokonalých materiálů a nejlepší italské výroby - může to být buďto seriózní a důstojný tmavý matný jilm (OLM73), či světlejší ořechové dřevo (NC) excelující svou odolností a výrazným tónem, nebo ve vkusně střízlivé verzi jako dubový stůl (HR). 
Váš stůl Nasdaq může podpírat noha z lakované oceli, celé kompozici dodává příjemné tmavé uzemnění, a to doslova. 

Stůl do pracovny či kanceláře je dotažen k dokonalosti do nejmenších detailů: Na desce stolu spočívá kožená podložka z prémiové kůže v barvě dle vašeho výběru ze 24 moderních barev dle vzorníku. U verze 215x100 cm lze zásuvku připevnit na obě strany stolu, u verze 260x120 cm ji lze připevnit pouze směrem k nejkratší straně.

Zajíma Vás Nasdaq - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Rozměr desky - větší stůl: 215 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl: 260 cm x 120 cm
Materiál - konstrukce: dub / ořech / jilm matný
Materiál - noha: lakovaná ocel

Zajíma Vás Nasdaq - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty