Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Atari - CATTELAN ITALIA

Atari - CATTELAN ITALIA

Designový konferenční stolek v originálním stylu. Giorgio Cattelan, zakladatel prémiové italské značky Cattelan Italia jej navrhl jako funkční kus nábytku hovořící řečí tiché, vkusné krásy.

Odkládací stolek Atari nalezne své místo ideálně před pohovkou. Na první pohled upoutá pozornost svou designovou postavou - tu tvoří osm geometricky postavených dřevěných prvků (světlejší ořech, či tmavý pálený dub), které vzdáleně připomínají poskládané ohniště, hru mikádo, či hvězdici. Podstavu můžete obdivovat skrze desku stolu z kvalitního extra čirého skla a zejména při horním pohledu tvoří nádherně symetrickou podívanou. 

Skleněný konferenční stolek je dostupný ve své kulaté či hranaté verzi a každá z nich nabízí několik možných rozměrů. Chcete-li vybrat větší konferenční stolek, existuje i v obdélníkové verzi se dvěma podstavami umístěnými vedle sebe. Je příjemně velký a tak akorát nízký, takže nepůsobí rušivým nebo robustním dojmem. Záleží nám na tom, abychom vám pomohli maximálně personalizovat nábytek pro vaše potřeby, proto nás kontaktujte pro všechny dostupné možnosti. 

 

Zajíma Vás Atari - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 38 cm
Materiál desky: sklo clear
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozteč konzole: ø 64 cm
Rozměr desky - kulatý stolek: ø 80 cm / ø 100 cm / ø 120 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys I.: 100 cm x 100 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys II.: 120 cm x 120 cm
Rozměr desky - obdéníkový stolek: 106 cm x 200 cm

Zajíma Vás Atari - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty