Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
X-Change - Quadrofolio

X-Change - Quadrofolio

Designová akustická místnost od značky Quadrofolio.

Jednotlivá stanoviště nebo relaxační zóny? Obojí: místnosti lze přizpůsobit podle potřeb a díky zvukově pohltivým konstrukcím a přívětivému interiéru je lze věnovat také schůzkám a brainstormingu.
Kabina X-Change je k dispozici také ve verzi pro jednu stanici s LED osvětlením a elektrickými zásuvkami. Okna vstupu jsou k dispozici také v průsvitné verzi, která nabízí alternativu těm, kteří potřebují více soukromí.

Akustické místnosti lze vyrobit na míru jak z konstrukčního, tak z estetického hlediska, a to díky široké škále povrchových úprav a modulárnímu systému, který umožňuje navrhovat prostory různých velikostí: od 1 x 1 m až po šířku 3 x 4 m.
Místnosti jsou vybaveny veškerým komfortem: stěnami pohlcujícími zvuk pro zajištění soukromí, ventilačním systémem ovládaným z displeje pro výměnu vzduchu a LED světly pro osvětlení pracovních míst. Mohou být také vybaveny elektrickými zásuvkami, policemi a opěrnými plochami, aby byla práce funkčnější a usnadnila soustředění.

Řada X-Change dodá každému pracovišti charakter díky vytříbenému stylu: od úchytek pro vstup, přes nábytkové doplňky až po barvy interiérů a profilů dle vlastního výběru.

 

Zajíma Vás X-Change - Quadrofolio?

Specifikace:

Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás X-Change - Quadrofolio?

Podobné produkty