Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Rado Round - Cattelan Italia

Rado Round - Cattelan Italia

Moderní jídelní stůl Cattelan Italia.

Rodina stolů Rado se vyrábí v mnoha verzích, které splňují nejrůznější estetické požadavky a optimálně vybavují moderní jídelnu.Centrální podnož byla vyrobena nejmodernější technikou modelování keramiky, která ve spektru možných výsledků tohoto stále flexibilnějšího materiálu představuje hranici mezi před a po. Jedná se vlastně o první výskyt zakřivených desek v kolekci Keramik, vytvarovaných tak, aby vytvořily podnože pro kulaté keramické stoly s půvabně zaoblenými tvary a zaoblenými hranami.
Stoly s centrální podnoží Rado jsou spojeny dvěma dokonale symetrickými náboji. Na kratší straně podstavce je patrný jeden detail: zapuštěná svislá drážka pokrytá keramikou, která rozbíjí jinak jednolitý povrch. Výsledkem je moderní keramický stůl, který ztělesňuje novou současnou estetiku a kombinuje klasické povrchové úpravy inspirované přírodním mramorem s dosud nevídanými výrobními technikami.
Tento model může být dokončen celoplošně, tj. s podnoží a deskou z keramiky: ve verzi Rado Keramik Round nebo Rado Keramik Premium Round. Druhá jmenovaná varianta se vyznačuje širokou, ručně kartáčovanou ozdobnou hranou. Alternativně se můžete rozhodnout pro dřevěné modely kulatých stolů s keramickou základnou a deskou z ušlechtilého dřeva: modely Rado Wood Round a Rado Ker-Wood Round, přičemž druhý jmenovaný je vybaven keramickou vložkou.
Rodinu doplňuje okouzlující a funkční keramická konzola Rado Keramik.

 

Zajíma Vás Rado Round - Cattelan Italia?

Specifikace:

Celková výška (mm) 740/750
Celkové rozměry dle technického listu
∅ (mm) 1400/1580/1600/1800

Zajíma Vás Rado Round - Cattelan Italia?

Podobné produkty