Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Camilla Lounge - Cattelan Italia

Camilla Lounge - Cattelan Italia

Luxusní jídelní židle od značky Cattelan Italia. designová moderní luxusní minimalistická látková italská jídelní židle Camilla Lounge - Cattelan Italia

Design s ladnými liniemi, které obepínají tělo, podporují držení těla a pomáhají vytvořit z moderních jídelen útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma. Rodina židlí a taburetů Camilla je dokonalým příkladem židle s čalouněnými područkami, která doplňuje místnost s jemností a smyslností, jakou si v domácím prostředí přejete.
Vodorovné prošití zadní části opěradla má za následek 3 čalouněné výstupky, které rovnoměrně a plynule končí v područkách. Ve spodní části opěradla hluboký rám a spoje nohou ještě více zdůrazňují jemnost obepínajících křivek.
Toto designové křeslo se dodává ve dvou variantách: Camilla s nohami z ušlechtilého dřeva a Camilla ML s kovovými nohami, díky nimž je lehčí a ovladatelnější. Obě varianty dosahují dokonalé rovnováhy mezi prostorným sedákem a ladnými nohami.
Chcete-li důsledně doplnit svůj pokoj, můžete je zkombinovat s moderními kuchyňskými stoličkami Camilla Sgabello. Stejně jako u ostatních přizpůsobitelných rodin sedacích souprav je kovový rám k dispozici v různých výškách a tvarových variantách, přičemž odstíny odpovídají elegantním kůžím a látkám ve vzorové kolekci.
Rodinu doplňuje moderní otočné křeslo Camilla Lounge, jehož široký, zaoblený sedák a kovová základna zefektivňují jeho rozměrnou siluetu. Toto křeslo je k dispozici také v pevné verzi se čtyřmi kovovými nohami.

Zajíma Vás Camilla Lounge - Cattelan Italia?

Specifikace:

Hloubka (mm) 710
Celková výška (mm) 710/760
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 760

Zajíma Vás Camilla Lounge - Cattelan Italia?

Podobné produkty