Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Scarlett Cantilever - Cattelan Italia

Scarlett Cantilever - Cattelan Italia

Moderní jídelní židle Cattelan Italia.

Zaoblené tvary židlí z rodiny Scarlett působí přirozeně a elegantně, takže jsou vhodné pro zařízení pohodlné a příjemné designové jídelny. Měkké záhyby zdobící vnitřní stranu opěradla kontrastují s napnutým rámem, který obepíná tělo. Opěradlo, které je vyšší, než je u jídelních židlí obvyklé, je navrženo tak, aby poskytovalo větší oporu zad a maximální pohodlí po delší dobu.
Výrazné švy obkreslují tvar celého sedadla a umožňují područkám vystupovat ven a rozvíjet se jako jemné okvětní lístky.
Tato jídelní židle s područkami je k dispozici v několika variantách. Model Scarlett ML s kovovými nohami je lehčí a ovladatelnější než verze Scarlett Wood, která má nohy z atraktivního a kvalitního dřeva.
Model Scarlett Cantilever se naopak vyznačuje typickou konstrukcí konzolového rámu tvořeného jedinou ocelovou tyčí, kterou lze nalézt v řadě konzolových židlí. Funkčnější nebo kancelářsky přívětivější variantou je verze Scarlett Turn této designové otočné židle, která je vyrobena se čtyřramennou základnou.
Ve spodní části opěradla u každého modelu hluboký rám a klouby nohou ještě více zdůrazňují jemné křivky těchto elegantních moderních židlí. Rodina Scarlett představuje dokonalou kombinaci elegance a praktičnosti i výraznosti a diskrétnosti.

Zajíma Vás Scarlett Cantilever - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 470
Hloubka (mm) 610
Výška područek (mm) 660
Celková výška (mm) 840
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 640

Zajíma Vás Scarlett Cantilever - Cattelan Italia?

Podobné produkty