Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Rachel Bar - Cattelan Italia

Rachel Bar - Cattelan Italia

Moderní barová židle Rachel od značky Cattelan Italia.

Rozsáhlá řada židlí a stoliček Rachel je v kolekci židlí Cattelan Italia význačná svou originalitou a osobitostí.
Tělo a sedák jsou bohaté na zakázkové detaily, vyrobené s maximální péčí a precizností. Opěradlo má polygonální tvar, zdůrazněný zaoblenými hranami a jemnými křivkami, který zdánlivě splývá se sedákem. Ten je vyklenutý směrem vzhůru, což umožňuje obepnout tělo a zajistit tak maximální pohodlí. Po stranách lemuje měkký polštář čalouněný okraj, který ještě více podtrhuje útulnost tohoto čalouněného designového křesla.
Tato rodina židlí zahrnuje 4 varianty, které se liší tvarem a materiálem použitým na podnoži. Rachel Wood má nohy z ušlechtilého dřeva, zatímco Rachel ML s ocelovými nohami je lehčí a ovladatelnější.
Model Rachel Cantilever má typický "konzolový" prvek, který naznačuje název, dosažený důmyslně navrženou obloukovitou základnou, která odpovídá proporcím skořepiny. A konečně model otočné židle Rachel Turn má čtyřramennou základnu, díky níž se skvěle hodí do obchodního prostředí nebo do jídelny, která vybízí k setkávání.
Chcete-li svůj pokoj důsledně doplnit, můžete je zkombinovat s designovými pultovými stoličkami: Rachel Sgabello. Stejně jako u ostatních přizpůsobitelných rodin sedadel je kovový rám k dispozici v různých výškách a tvarových variantách, přičemž odstíny odpovídají elegantním kůžím a látkám ve vzorové kolekci.

Zajíma Vás Rachel Bar - Cattelan Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 650/750
Hloubka (mm) 620
Celková výška (mm) 980/1080
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 630

Zajíma Vás Rachel Bar - Cattelan Italia?

Podobné produkty