Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Dodo - Cattelan Italia

Dodo - Cattelan Italia

Luxusní konferenční stolek Cattelan Italia.

Konferenční stolek z foukaného skla Dodo je vyroben starobylou technikou Balloton, která je charakteristická pro tradice muránských sklářských mistrů.
Tělo skleněného konferenčního stolku Dodo má trojrozměrný vzor křížících se kosočtverců, který se získává z kovové formy. V důsledku foukání hroty uvnitř formy tvarují roztavené sklo a vytvářejí charakteristický fasetový efekt procesu balloton. V horní části je vytvořen vzor mandaly, který je mírně vyosený v místě, kde se kosočtverce formy spojují, a vytváří tak vzor připomínající okvětní lístky nebo dokonalé vzory buddhistické tradice, jimiž příroda vyjadřuje svou nádheru.
Optický efekt je velkolepý a ještě více jej podtrhují fialové odstíny v kouřovém křišťálu. Světlo se odráží v rovnoměrných vzorech a vytváří jemný, delikátní efekt.
Tři podpěry, které tvoří nohy, mají ostrý vzhled, který kontrastuje s kulatostí designového stolu. I tento detail přispívá k celkovému efektu retro nádechu přizpůsobeného současnému stylu. Tento konferenční stolek je výrazem velkoleposti ruční práce se sklem.

Zajíma Vás Dodo - Cattelan Italia?

Specifikace:

Celková výška (mm) 440/530
Celkové rozměry dle technického listu
∅ (mm) 300/415

Zajíma Vás Dodo - Cattelan Italia?

Podobné produkty