Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
I Sassy - Calia Italia

I Sassy - Calia Italia

Designová sedací souprava od značky Calia Italia.

Spojení tvarů, materiálů a identity města Matera dává vzniknout kolekci I Sassi podepsané studiem Timothee. Kolekce, inspirovaná vápencovými skalami Sassi z Matery (měkká sedimentární hornina, kterou v průběhu let formovala voda a erodoval vítr) a vyznačující se měkkými a organickými liniemi, se skládá z několika variabilně kombinovatelných prvků, které jsou navrženy tak, aby vybízely ke konverzaci a zároveň zpříjemňovaly domácí intimní chvíle.
Projekt zahrnuje "speciální" verze, které mohou koexistovat společně nebo jako jednotlivé sochařské prvky, denní lůžka, pohovky a modulární prvky, které dávají vzniknout nekonečnému množství řešení, jež lze dále obohatit volitelnými prvky. Kolekce I Sassi totiž zahrnuje čtyři typy konferenčních stolků v bílém lakovaném, ořechovém nebo růžovém lakovaném provedení, které v čtvercových a racionálních tvarech kontrastují s oblými a harmonickými tvary čalouněných modulů a lze je používat jak samostatně, tak kombinovat v sugestivním systému vzájemného propojení.

Zajíma Vás I Sassy - Calia Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 420
Celková výška (mm) 760
Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás I Sassy - Calia Italia?

Podobné produkty