Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Pralin Outdoor - Calia Italia

Pralin Outdoor - Calia Italia

Modulární zahradní sedací souprava od značky Calia Italia.

Kromě toho, že je Pralin Outdoor zcela navržen pro život ve venkovním prostředí - díky nerezavějícím, plísním odolným, vodu odpuzujícím a prodyšným materiálům - byl vyvinut podle kritéria udržitelného designu s konečným cílem nevytvářet žádný odpad. Každá jednotlivá součást je navržena tak, aby ji bylo možné snadno rozebrat, takže pohovku lze během zimní sezóny snadno uskladnit nebo po skončení její životnosti recyklovat a usnadnit tak její opětovné zařazení do výrobního cyklu.

Model vychází ze sourozence Pralin, který obohacuje kolekci Gourmandise, přepracovanou pro venkovní použití.

Podstavec Pralin Outdoor je vyroben z oceli a hliníku v barvě Grigio Ghiaia, na vyžádání také v barvách Verde Reseda, Nero opaco nebo Graubraun, a spočívá na jedenácticentimetrových nožkách.

Opěradla a sedáky spočívají na podstavci a výplně, vhodné do venkovních prostor, jsou potaženy speciální osmotickou vrstvou s vodoodpudivými a prodyšnými vlastnostmi.

Model zahrnuje rohové prvky, ""stolní"" verze, vybavené laťkovou dřevěnou deskou ze dřeva Iroko, která je k dispozici také v přírodním provedení, a verze s meridiánovým terminálem.

Verze ""ostrov"", která je hlubší než ostatní, funguje jako skutečné denní lůžko. Součástí modelu jsou také volitelné prvky: volně polohovatelné područky a pufy na područky a také dekorativní polštářky.

Zcela odnímatelný Pralin Outdoor lze vyrobit se schválenými venkovními látkami.

Zajíma Vás Pralin Outdoor - Calia Italia?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 400
Celková výška (mm) 800
Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás Pralin Outdoor - Calia Italia?

Podobné produkty