Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Ely Barstool - Eforma

Ely Barstool - Eforma

Designová barová židle od značky Eforma.

Stolička Ely je stolička s klasickým a nadčasovým designem: bytový doplněk, který nikdy nevyjde z módy.
StoličkaEly, kterou vytvořilo designérské duo Assmann+Kleene GbR,jerafinovaným doplňkem již tak oblíbené stejnojmenné kolekce.
Taburet Ely je vybaven centrální otočnou základnou, která usnadňuje pohyb a socializaci v obytném prostředí, zatímco výškově nastavitelný sedák umožňuje přizpůsobit taburet různým potřebám a výškám stolu.
Stolička Ely je ideální pro stylové vybavení obývacího prostoru, kuchyně nebo barové části domu. Díky svému elegantnímu designu a funkčnosti se skvěle hodí také do moderních kanceláří a pracovních prostor.
Pro milovníky rafinovaných detailů je taburet Ely k dispozici ve verzi DIAMONDsprošívaným opěradlem. Dotek rafinovanosti, který ještě více zkrášluje design a dělá z taburetu skutečný umělecký předmět.
Taburet Ely je vyroben z materiálů nejvyšší kvality, jako je ekokůže, látka a kůže, které zaručují odolnost, trvanlivost a dokonalou estetiku.
Každý materiál nabízí jedinečný hmatový a vizuální zážitek, což vám umožní přizpůsobit taburet podle vašeho vkusu a dekoru místnosti.

Zajíma Vás Ely Barstool - Eforma ?

Specifikace:

Výška sedáku (mm) 580/840
Hloubka (mm) 590
Celková výška (mm) 870/1130
Celkové rozměry dle technického listu
Šířka (mm) 570

Zajíma Vás Ely Barstool - Eforma ?

Podobné produkty