Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Isabel ML - CATTELAN ITALIA

Isabel ML - CATTELAN ITALIA

Cattelan Italia je společnost, která je opravdovým odborníkem, co se týče designového nábytku a zejména stolů a židlí. Můžete si tak být jisti, že zvolíte-li některé z jejich produktů, dostane se vám prvotřídního luxusu pro váš interiér.

Designové jídelní židle Isabel ML jsou eklektickým návrhem Paola Cattelana, který do nich propsal svůj nepopiratelný talent. Kůže (či na vaše přání i jiné materiály čalounění) té nejvyšší kvality, ručně zpracovaná i šitá, která poskytne díky dvojitému polstrování proslulý komfort z této italské dílny. Díky jejímu nenucenému, avšak exkluzivnímu vzhledu snadno dodáte svým jídelním či relaxačním prostorám nenápadný punc dokonalého vkusu. Štíhlé ocelové nožky rovněž čekají na to, až přizpůsobíte jejich barvu celkovému stylu. 

Je to jídelní židle, která se svým nadstandardním provedením hodí i jako součást designových zasedacích místností nebo kanceláří, stejně jako pro prémiové rezidenční projekty. Aby bylo přizpůsobení dokonalé, lze volit ze čtyř finálních možností - například s područkami nebo bez nich, či přizpůsobit výšku opěrné části.  

Zajíma Vás Isabel ML - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál konstrukce: lakovaná ocel
Materiál čalounění: kůže / látka / syntetická kůže
Základní model - výška: 87 cm
Základní model - výška sedu: 49 cm
Základní model - rozteč nohou: 48 cm x 59 cm
Model H - výška: 100 cm
Model H - výška sedu: 49 cm
Model H - rozteč nohou: 48 cm x 62 cm

Zajíma Vás Isabel ML - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty