Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Metropol - CATTELAN ITALIA

Metropol - CATTELAN ITALIA

Luxusní řada komod zvýrazňující krásu přírodního materiálu. Designový návrh Paola Cattelana umožňuje nakonfigurovat si tuto nízkou komodu dle vašich preferencí.

Designová komoda Metropol patří do elegantní výbavy obytných domů, ale i k dotvoření rafinovaných zakázkových projektů, jako jsou luxusní designové restaurace a hotely. Jedná se o moderní komodu zdůrazňující vzácnou povrchovou úpravu keramických dvířek Marmi. Vybírat můžete z několika rafinovaných odstínů a kreseb, které vytváří přírodou inspirovaný vzor. Je vybavena policemi z hedvábně čirého skla - ideální pro uchování těch nejcennějších vzpomínek.

Je na vaší volbě, zda se rozhodnete pro tmavé ši světlejší ladění - jako velkou většinu nábytku, i komodu Metropol si můžete nakonfigurovat dle vašeho vkusu. Pro ještě luxusnější vzhled si můžete rovněž zvolit vrchní skleněnou desku z bronzově zrcadlového, bílého, či dvou dalších typů tmavého skla. Komoda s vrchním sklem působí velmi zajímavě zejména ve variantě tmavé komody a vrchního bronzového skla. 

 

Zajíma Vás Metropol - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - konstrukce: dřevo
Materiál - dvířka: keramická
Materiál - nožky: lakovaná ocel
Materiál - šuplík: dřevo
Rozměr (VxŠxH) 80 cm x 220 cm x 46 cm
Materiál - svrchní deska: sklo extra clear / bronzové / grafitové / černé

Zajíma Vás Metropol - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty