Offcanvas top
Luxury Jedinečné designové prvky, precizní zpracování i těch nejmenších detailů, poctivá řemeslná práce, nejluxusnější přírodní materiály.
Ibiza - Cierre

Ibiza - Cierre

Luxusní italská sedací souprava

Robustní a prostorná sedací souprava Ibiza nabízí chvíle naprosté relaxace. Díky velkým měkkým polštářům opěradla je sedadlo mimořádně pohodlné. Pohrajte si s polštáři, abyste našli nejvyšší úroveň pohodlí, a nechte se kolébat vložkami z peří, abyste mohli snít v naprosté pohodě a klidu. Tato designová italská sedací souprava je modulární a můžete si ji tak do Vašeho interiéru vyskládat podle svých potřeb. Dostupná je jak v látkové, tak i kožené verzi. Sedačky italského výrobce Cierre patří ke špičce v nábytkářkém průmyslu. Cierre disponuje především vysoce kvalitními materiály a jedinečnými designy. Tento výrobce stojí za luxusními kolekcemi nábytku pro světové modní značky jako je například Armani Casa.

Tehcnické informace
Modulární pohovka s dřevěným rámem a podpěrou z pružných pásů. Područky jsou vyrobeny ze dřeva potaženého polyuretanovou pěnou , která je pokryta vrstvou sterilizovaného nealergizujícího husího peří. Na sedačce se dá i pohodlně přespat. Sedáky jsou vyrobeny z polyuretanové pěny potažené sterilizovaným nealergenním husím peřím. Zadní polštáře jsou vyplněny nealergickým sterilizovaným husím peřím. Nožky z tlakově litého hliníku jsou lakované tmavě hnědou barvou, k dispozici jsou také v leštěném chromu.

Zajíma Vás Ibiza - Cierre?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška (mm) 640 / 800
Hloubka (mm) 1080
Design Stefano Conficconi, 2016

Zajíma Vás Ibiza - Cierre?

Podobné produkty