Offcanvas top
Luxury Jedinečné designové prvky, precizní zpracování i těch nejmenších detailů, poctivá řemeslná práce, nejluxusnější přírodní materiály.
FRANK - CIERRE

FRANK - CIERRE

Design: Stefano Conficconi

Sedací souprava Frank od značky Cierre z kolekce italského designera Stefana Conficconiho pro rok 2019 připomíná newyorský styl, který se díky své mezinárodní osobnosti snadno uplatní v každé situaci. Elegantní, minimalistický design, který podtrhuje podstatu pohodlí. Disponuje nečekanou, ale velmi ceněnou funkcí: dálkově ovládaným mechanismem sklápění opěradla a podnožky, který vám umožní co nejlépe ovládat polohu při odpočinku.

Pohovka se železným a dřevěným rámem. Sedák podepřený propletenými pružnými pásy je čalouněný polyuretanovou pěnou různé hustoty. Opěradlo z expandované polyuretanové pěny potažené akrylovou výplní je opatřeno ručním mechanismem, který umožňuje jeho zvedání a sklápění. Mechanismus umožňuje nastavení a přizpůsobení požadované relaxační polohy. Nohy jsou z matného antracitově lakovaného kovu s povrchovou úpravou soft touch. Frank je dostupný v široké nabídce prémiových kůží a látek.

Italský výrobce Cierre s tradicí výroby sedaček od roku 1972 vyniká především svou kvalitní prací s jemnou kůží. Díky vysokým standardům jej pro své luxusní kolekce nábytku využívá například i značka Armani.

Zajíma Vás FRANK - CIERRE?

Specifikace:

Délka (mm) 2010; 2310; 2860
Výška (mm) 760/880
Výška sedáku (mm) 440
Hloubka (mm) 1050/1250
Hloubka sedáku (mm) 550
Výška područek (mm) 560
Šířka područek (mm) 205
Výška podnože (mm) 140

Zajíma Vás FRANK - CIERRE?

Podobné produkty